SEARCHIT Community

Voor een grote groep wijkbewoners is een zoektocht naar de zin van het leven erg belangrijk. Binnen deze community wordt deze zoektocht op verschillende manieren vormgegeven. Ben jij ook zoekende, dan nodigen we je van harte uit om mee te doen met deze community in Kernhem. We zijn erg nieuwsgierig naar je inzichten.

IMG_1285

Brunchviering

Om de week is er een zondagse Brunchviering in Kernhem. Deze viering is een plek waar we elkaar ontmoeten, eten, vieren en onze dank uiten naar God. Er is daarnaast ook altijd een passend en leuk programma voor kinderen en tieners.

 

Locatie: Basisschool De Vuursteen
Leeftijd: Alle leeftijden

Brunchmeeting

Kleine groepen

Er zijn verschillende kleine groepen in de wijk die elkaar regelmatig ontmoeten. Denk hierbij aan samen eten en leuke dingen doen.. Er is ook altijd aandacht voor de zoektocht naar (het bestaan van) God en de zin van het leven.

 

Locatie: huiskamer
Leeftijd: alle leeftijden

Foto Kernteam KenHem

Studie-avonden

Wil je graag actief de zoektocht met ons aangaan, kom dan naar de studie-avonden die worden georganiseerd. Er worden verschillende vraagstukken besproken en bestudeerd die leven bij mensen uit de wijk. Erg interessant en verdiepend.

 

Locatie: huiskamer
Leeftijd: 16+

IMG_9327

Kamp en fun

We leren elkaar graag beter kennen, daarom vinden we gezellige ontmoeting erg belangrijk. We gaan met elkaar bowlen, barbecuen, picknicken enz. Ook gaan we eens in het jaar met z’n allen op kamp. Dat wil je echt niet missen.

 

 

Locatie: verschillend
Leeftijd: alle leeftijden

Even voorstellen

Hoi, ik ben Kees Hoogendoorn, uit bouwjaar 1975. Sinds 2001 woon ik al met veel plezier in Kernhem, samen met mijn vrouw en 2 zoons. 4 dagen in de week werk ik bij ontwikkelingsorganisatie Tear, op zaterdag ben ik actief als coach bij Blauw Geel, en de rest van de tijd besteed ik aan het wijk werk in Kernhem. Daarin vind ik het belangrijk om persoonlijk contact te hebben, te weten wat mensen motiveert. Zo kunnen we elkaar helpen waar nodig. En ik ga graag met mensen in gesprek om samen op zoek te gaan naar antwoorden op de Grote Vragen in het leven.

Heb je vragen, opmerkingen of ben je gewoon erg enthousiast over de SEARCHIT Community? Kees is net zo enthousiast, en vertelt je graag meer. Stuur een mail met je vragen, of maak een afspraak voor een bakje koffie of thee.