BRON Community

Hallo Kernhemmer en andere bezoekers, welkom bij BRON Community! Bij BRON community bieden we een inspiratieplek voor geloof en zingeving voor Kernhemmers. Benieuwd wat geloof en zingeving voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom bij een van onze activiteiten, zoals inspiratiewandelingen en kampvuuravonden. Op die manier kan je ontdekken, samen met andere wijkbewoners, hoe geloof en zingeving jou kunnen inspireren en uitdagen. Bij BRON halen we de geestelijke inspiratie uit de boodschap van Jezus en het christelijk geloof. Dit doen we op een eerlijke en open manier, met respect en ruimte voor ieders zoektocht. Wil je meer weten wat we doen of ben je geïnteresseerd in een van onze activiteiten? Welkom!  

BRON is een initiatief van christenen die samen zoeken naar nieuwe en praktische manieren van geloven, gewoon in de wijk op de plek waar je leeft. De vorm die ons het meeste helpt, is die van (identiteitsgedreven) bewonersinitiatief. Oftewel: samen – in verbinding met anderen en andersdenkenden – ons inzetten voor de bloei van de wijk door diverse inspirerende ontmoetingen en activiteiten. Dit lukt ons met behulp van diverse fondsen, kerken en particulieren die samen zien dat onze projecten leiden tot verbindingvriendschap en bloei van onze wijk Kernhem.

inspiratiewandeling!

Bron Inspiratiewandeling

Onze eerste activiteit bij BRON is de Inspiratiewandeling. Samen met wijkgenoten ga je op pad in de prachtige (!) omgeving van onze wijk Kernhem om je te laten inspireren door ontmoeting, muziek, korte teksten en prikkelende vragen. Elke wandeling wil jou inspireren voor je dag of week. Lijkt het jou wat om een keer mee te gaan? Stuur hieronder je reactie en je ontvangt de uitnodiging voor de eerstvolgende keer!

mannenavond!

Mannenavond

Bij de mannenavond trekken we op met wijkgenoten om te bouwen aan mooie ontmoetingen en vriendschap in de wijk. Met goede ingrediënten zoals een kamp/haardvuur, prima catering en een goed gesprek of leuke activiteit. Geeft hieronder alvast aan dat je geïnteresseerd bent en ontvang binnenkort de eerstvolgende datum & locatie van de mannenavond!

meebouwen?

Meebouwen
BRON community is nieuw en in opstart. Er is volop ruimte om mee te bouwen aan deze community en samen op te trekken rond het thema geloof en zingeving. Heb jij zin om te groeien in inspiratie voor jezelf en de wijk en wil je meebouwen aan de ontmoetingen en activiteiten in de wijk, laat het ons weten!

Soms komen we mensen uit de wijk tegen die zelf ook zoeken naar nieuwe manieren om het geloof te verkennen of praktisch te maken. We zijn een open community, dus ook als initiatiefnemers vinden we het mooi om ons team uit te breiden. Herken je je dus in onze dromen voor de wijk, en onze identiteitsgedreven aanpak, laat dan gerust van je horen. Wellicht past onze vorm van praktisch geloven we heel goed bij jou! Doe je ons even een mailtje op info@kenhem.com, of een berichtje via het contactformulier?