Zinzoekers in Park Kernhem

Brunchvieringen voor zinzoekers uit KErnhem

Het mooie weer van afgelopen zondag nodigde uit om elkaar weer eens in Park Kernhem te ontmoeten. Op het moment dat we aankomen is het gras in het park nog nat van de dauw, maar het zonnetje schijnt al heerlijk. We zoeken een plekje waar het al redelijk droog is, en we ploffen neer. Al snel sluiten er meer communityleden aan, en praten we rustig een beetje bij over de vakanties en de afgelopen tijd.

De groep die hier op deze mooie zondagmorgen bij elkaar komt is de Zinzoekers Community. Eén van de wijkcommunities die elkaar rondom een bepaalde passie ontmoet, en met elkaar op wil trekken. Andere voorbeelden zijn de Voetbal Community en de Groene Community, die elkaar ook rondom die thema’s opzoeken. De Zinzoekers Community heeft als gezamenlijke passie dat we samen zoeken naar de zin van ons leven.

Verdieping

Na een tijdje gezellig bijkletsen starten met een wat meer gezamenlijk deel van deze zondagse ontmoeting. Twee groepsleden delen mee dat er een gezinsuitbreiding komt, en we genieten samen van iets lekkers om dat te vieren. We vinden het belangrijk om het leven met elkaar te delen. Een ander groepslid verteld het verhaal over zijn leven. Een verhaal van ups en downs en de rol die Jezus hierin heeft gehad. We luisteren naar een mooi lied en praten daarna nog een tijdje na.

Ontspanning

Daarna is het tijd voor ontspanning. Er komt een bal tevoorschijn, en er wordt door een deel van de groep een lekker potje gevoetbald. Andere kletsen nog even verder, en/of leren elkaar beter kennen. Al met al een heerlijke ochtend. Erg fijn dat we elkaar weer konden ontmoeten door dit fijne weer.

De vieringen vinden plaats op zondagen op alle oneven weken. We starten om 10.00 en duren ongeveer twee uur. De locaties zijn verschillend.

Geen reactie's

Geef een reactie