Collectieve inkoop zonnepanelen

Welkom in Kernhem

De mooie, rustige en kindvriendelijke wijk Kernhem in Ede is erg populair voor veel mensen. De wijk groeit daardoor als kool. We heten alle nieuwe bewoners uiteraard van harte welkom in onze mooie wijk. Het is de wens vanuit onze groene community dat iedereen zich snel thuis voelt in de wijk.

De Groene Community is een groep wijkbewoners die zich op verschillende manieren actief inzetten voor een groene en duurzame wijk. Alle Kernhemmers zijn uitgenodigd om hierin mee te doen.

Als je het doet, kan je het beter maar gelijk goed doen.

Duurzaamheid is een erg belangrijk thema in en voor Kernhem. Als groene wijkcommunity willen we wijkbewoners graag helpen met een duurzamer en groener bestaan. Hierbij hoort ook het ontzorgen in de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. Dit is wellicht erg interessant voor u als nieuwe bewoner. De zonnepanelen op nieuwe huizen in de wijk wekken nagenoeg nooit voldoende stroom op om het verbruik te compenseren. Wellicht heeft uw nieuwe woning nog helemaal geen zonnepanelen. Samen met u en andere bewoners uit de wijk willen we hier graag verandering in brengen.

Samen en goedkoper met de Groene Community

Als groene community organiseren we jaarlijks een collectieve inkoopactie voor zonnepanelen. Met een aantal wijkbewoners zoeken we uit welke offertes van lokale ondernemingen de beste prijs en kwaliteit verhouding hebben. We zorgen ervoor dat al uw vragen m.b.t. zonnepanelen beantwoord worden door een onafhankelijke energieadviseur. Daarna zorgen we er samen voor dat zo veel mogelijk wijkbewoners meedoen met de actie. Hoe meer mensen meedoen, hoger het kortingspercentage.

Informatieavond: dinsdag 3 november 20.00 in buurtcentrum Het Kernhuis.

Aanmelden voor de informatieavond

Via onderstaande button kan je aanmelden voor de online of offline informatieavond. Je kan hier ook meer informatie vragen.

Anton was één van de wijkbewoners die mee heeft gedaan en geholpen met een collectieve inkoopactie in Kernhem.
Geen reactie's

Geef een reactie