Communiceren voor de bloei van Kernhem

Het is vrijdagmiddag 28 augustus. De vakantie is nagenoeg ten einde, en het nieuwe seizoen staat op de drempel. We ontmoeten elkaar in buurtcentrum Het Kernhuis. Enthousiaste wijkbewoners die zich graag inzetten voor de bloei van de wijk. Het doel? Samen willen we ervoor zorgen dat de communicatie in en over onze mooie wijk voor iedereen duidelijk en beschikbaar is.

Er is al zoveel moois

Op de foto zie je Grada en Jolanda. Twee toppers die wel bekend zijn in de wijk. Een van hun toffe acties was het nieuw leven inblazen van het wijkkrantje de Vleermuis. Op de foto zie je ook Patrick. Een echte verbinder, Als je Facebook hebt, ken je hem wellicht al van de Facebookgroep Bewoners Kernhem Ede. De laatst op de foto (zittend op het bankje) is Pieter. Hij zet zich al jaren in voor het Online Platform van de wijk.

Het resultaat van de dag

Wellicht was het ook gelijk jouw gedachte? Wat zou het mooi zijn als we deze communicatiemiddelen gezamenlijk zouden gaan gebruiken. Dat was nu net de reden van ons samenkomen in het Kernhuis. Op deze mooie vrijdagmiddag besloten we om de samenwerking te verbeteren, en de communicatie voor de wijk te optimaliseren. We zijn erg enthousiast over deze stap vooruit, en zien uit naar de mooie vruchten die hieruit gaan ontstaan.

Doe jij ook mee?

We zijn zeker nog op zoek naar mensen die het samen met ons tot een succes willen maken. Wil jij je communicatietalent inzetten of ontwikkelen voor de bloei van de wijk? Laat het ons dan weten. Reageren kan door hier te klikken. We doen het graag samen.

Geen reactie's

Geef een reactie