kennismaking met de christelijke feesten

Voor wie nieuwsgierig is naar de grote vragen van het leven en de relatie daarvan met de christelijke feesten, is er binnenkort de cursus Vieren bij GROEI Community

De cursus Vieren is een open en vrije kennismaking met de christelijke feesten. De cursus steekt in bij feestdagen zoals Veertigdagentijd, Pasen en Pinksteren. In vijf ontmoetingen leer je als deelnemer de achtergrond van deze feesten kennen, spreek je hierover door en onderzoeken je samen met anderen de betekenis en levenswijsheid van deze feesten. De cursus gaat van start in maart 2022.

Samen met andere wijkgenoten duik je in grote levensvragen, zoals: Hoe vind je verdieping als je leven druk is? Waarom vieren we Hemelvaart? Hoe leef je ten volle? Wat geeft je kracht om door te gaan als het tegenzit? Aan de hand van interessante video’s, overzichtelijke informatie en kleine oefeningen onderzoeken de deelnemers welke weg zij hiermee zelf willen gaan. Openheid en respect voor elkaars mening staan voorop.

De cursus Vieren staat voor mooie ontmoetingen, diepe gesprekken en gezelligheid. Tijdens de ontmoetingen zorgen we samen voor lekker eten en goede koffie. In deze setting praten we met elkaar door over het leven, zingeving, geloof en de eigen keuzes die iedereen daarin maakt.

Deelname aan de cursus is gratis. Aanmelden of meer informatie opvragen kan via onderstaand contactformulier. Het kan mooi zijn om deel te nemen aan alle ontmoetingen, maar als je slechts één of een aantal keer kan aanhaken ben je ook van harte welkom! Laat je mogelijkheden/intenties wel even weten bij de aanmelding.

Aanmeldformulier

Aanmelding of informatievraag