Persoonlijke coaching

Wil je echte stappen zetten in het ontwikkelen van een wijkcommunity, dan kom je er al snel achter hoe pittig deze processen zijn. Maar ook hoe waardevol en avontuurlijk! Je hoeft het niet alleen te doen, gelukkig maar. Wijkcommunities die aansluiten bij R3NEW gaan optrekken met diverse andere wijkcommunities die jou inspireren, ondersteunen en praktisch verder helpen. Je wordt onderdeel van een landelijke beweging. Hier zit kracht in, en we willen graag dat jij dat ook gaat merken!

Persoonlijke coaching vanuit R3NEW is precies wat het lijkt. Graag trekken we met je op, het liefst op de locatie waar jij actief bent. Zodat we samen de wijk kunnen verkennen, uitdagingen in kaart kunnen brengen en samen tot praktische oplossingen komen. Voor een deel spelen daar de coaches van R3NEW een rol in, maar ook de aangesloten communities helpen elkaar verder op zeer diverse onderwerpen. Samen staan we sterk, dát is de kracht van een beweging.

Foto-impressie van R3NEW retraite

Eén van de onderdelen van de persoonlijke coaching, is de teamtraining. Met elkaar een paar dagen doorbrengen, leren van elkaar en getraind worden op relevante thema’s. In de praktijk blijken dit vruchtbare dagen. Je weet je onderdeel van een groter geheel, en begrijpt weer beter je rol binnen het grote plaatje. Daarnaast loop je weg met een aantal hele concrete actiepunten voor het komende half jaar. Kortom: een mooie gelegenheid om te ontspannen, inspiratie op te doen en te leren.

Verkenning coaching

Als je van plan bent om in jouw wijk een initiatief te starten, of je bent al even onderweg, laat het ons weten als je met de R3NEW-familie wilt optrekken. We verkennen graag de mogelijkheden voor samenwerking.

Laat hieronder een bericht achter waarin je je interesse of vraag aan ons laat weten. Wij zullen naar aanleiding van jouw bericht contact opnemen.