Inspirerende ontmoeting

Inspiratie is belangrijk. De term betekent op zichzelf zoiets als ‘bezield worden’. Zonder bezieling kunnen we geen avontuur aangaan, dat mag duidelijk zijn. Daarom vindt R3NEW het belangrijk dat we regelmatig inspiratiemomenten creĆ«ren. Dit kunnen presentaties, workshops of events zijn, de vorm is daarin niet beperkend.

R3NEW organiseert door het hele jaar heen inspiratiemomenten om jonge generaties te enthousiasmeren voor community development op wijkniveau. Uiteraard zijn oudere generaties ook welkom. Tijdens de inspiratiemomenten beleef je community development van dichtbij. Door verhalen uit de praktijk, onderbouwing vanuit theorie, en praktische werkvormen leren we met elkaar begrijpen welke impact communities kunnen hebben in de wijken van Nederland. We nodigen je van harte uit om onze inspiratiesessies bij te wonen. Wil je ons uitnodigen om samen iets te organiseren? Die uitdaging gaan we graag aan, neem gerust contact met ons op.

Foto-impressie van afgelopen event

Op 17 januari vierden – onder het genot van een glas champagne – een prachtige mijlpaal voor R3NEW. Deze website, de nieuwe huisstijl en onze promofilm werden tijdens het nieuwjaarsevent in Ede gelanceerd. Daarnaast is de visie van R3NEW gedeeld, en met alle betrokkenen doorgesproken over de kansen die er liggen in de wijken van Nederland.

Info aankomend event

Ons laatste event was 17 januari in Ede. Mocht jij een R3NEW-event in jouw dorp of stad willen organiseren, laat het ons weten. We maken daar graag samen een inspirerende ontmoeting van!