Deelauto project Kernhem

We zijn erg trots op onze eigen deelauto voor de wijk. De Deel Community is verantwoordelijk voor dit project, en stimuleert het delen van goederen, talenten, nieuwsitems en andere zaken. Op het moment is er één elektrische deelauto’s tot uw beschikking. De  Volkswagen E-Up is te vinden bij het Medisch Centrum Parkweide.

Hoe te gebruiken?

Via de app van Stapp.in kunt u met uw telefoon rijtegoed aanschaffen, de auto reserveren voor de uren waarop u hem gebruiken wilt, en de deuren van de auto openen. Zo eenvoudig is het.

Kennismakingsactie

Wij ontmoeten graag iedereen die gebruik gaat maken van de deelauto. Daarom doen we eerst samen een proefrit om kennis te maken. Na deze kennismaking krijgt u 25,- rijtegoed van ons cadeau.

  • Volkswagen E-Up

  • Euro5per uur (incl 15km)
    • Het gebruikerstarief voor een dag met de E-Up €35 euro inclusief 100 km. (Extra kosten per kilometer: 0,30 cent)

Zonder extra ondersteuning is het nog niet mogelijk om dit project te laten draaien in de wijk. Het deelauto-project wordt daarom o.a. mogelijk gemaakt door onze twee trotse sponsors. Alles op Groen en Drukkerij AMV B.V.

Aanmelden deelauto

Aanmelden doet u eenvoudig door de volgende stappen te volgen:

Stuur een aanmeldingsmail naar sharit@kenhem.com. Je krijgt dan een unieke code waarmee je kan aanmelden.

Volg daarna de volgende stappen.

1) Download de Stapp.in app
AppStore  of  Google Playstore

2) Kies ‘Registreren’

3) U kunt zich, in de Stapp.in app, middels organisatiecode ……….  registreren bij Stapp.in en uw persoonlijke account activeren. (Let op: Kies daarbij in het veld ’Stapp.in aanbieder’voor ’organisatiecode’)

4) Voer alle gevraagde gegevens in, inclusief rijbewijsgegevens en bankgegevens

5) U betaalt 1,- waarmee uw rekening geverifieerd wordt.