Onze twee witte vrienden in Kernhem

Onze witte vrienden

Je hebt ze vast wel een keer zien staan of rijden in de wijk. Twee witte Volkswagens die zich beschikbaar hebben gesteld aan de mooie wijk Kernhem. Onze twee witte vrienden. Ze hebben er erg veel plezier in om waar nodig Kernhemmers van A naar B en weer terug te brengen. Ze zijn ook erg blij dat steeds meer Kernhemmers gebruik van ze willen maken.

Op onze vriendschap

We zijn uiteraard erg trots op deze twee witte vrienden. Ze hadden er echter nooit gestaan zonder de bijzondere bijdrage van een aantal mensen en organisaties. Graag willen we, ook zeker namens de onze twee witte vrienden, deze mensen en organisaties voorstellen en bedanken.

Flowmotive en SamSam

E-Golf, de naam van onze oudste vriend krijgt al die tijd al ondersteuning van twee belangrijke partners. Je hebt het wellicht wel gezien op de zijkant van de auto. Flowmotive en SamSam Energie zorgen er met een financiële bijdrage voor dat E-Golf kan blijven rijden in onze mooie wijk Kernhem.

Alles op Groen en Drukkerij AMV

Onze jongste vriend E-Up is er blij en dankbaar met een bijdrage van Alles op Groen en Drukkerij AMV. Deze trouwe sponsors zorgen ervoor dat ook het nieuwe deel van de wijk een deelauto tot haar beschikking heeft.

Het zijn toppers

Vanuit de Community vinden we zorgen voor elkaar erg belangrijk. Een aantal enthousiaste wijkbewoners verzorgen dus ook al jaren met liefde onze witte vrienden. Denk aan het schoonmaken, onderhoud en zo nu en dan een gezellige proefrit. Namens E-Golf en E-Up dus ook dank aan Marco, Vincent, Thomas, Corstian, Rene, Timo, Pieter en nog een aantal enthousiaste Kernhemmers die graag meedenken met het project.

Kennismaken met E-Golf en E-Up

Zoals je al wel gelezen hebt staan we als deelauto’s graag voor je klaar. Klik op de button hieronder voor een kennismaking. Tot snel!

Geen reactie's

Geef een reactie