SHARIT Community

Binnen SHARIT Community in Kernhem kan je mensen vinden die zich graag inzetten voor de bloei van de wijk. We willen dit graag doen door de deeleconomie te stimuleren. Denk aan het delen van spullen, talenten en tijd. Als we meer met elkaar gaan delen, gaan we ook meer ontmoeten. Samen vormen we een mooie community.

b68d8a99-1422-4147-a192-296b95f2b5b0

Deelauto

Er is een elektrische deelauto in de wijk beschikbaar voor wijkbewoners die een auto willen gebruiken. We verminderen hierdoor het parkeerprobleem, en zijn tegelijk ook duurzaam!

IMG_1176

Deelshop Sharit2Party

Geef je een feestje of een gezellig straatbarbecue? Wij helpen je graag met je zoektocht naar spullen. Denk daarbij aan statafels, tenten en geluidsapparatuur. Samen maken we er dan een mooi feestje van!

WhatsApp Image 2020-02-03 at 22.33.15

Online wijkplatform

De wijk Kernhem had een eigen online platform. Dit platform is door omstandigheden helaas opgeheven. Als je hier vragen of opmerking over hebt, dan horen wij het graag.

Even voorstellen

Hoi, ik ben Marco Alsaadi, 20 jaar en ik studeer Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht. Daarnaast help ik bij het deelauto-project omdat ik veel kansen zie in de toekomst van de elektrische deelauto’s.

Heb je vragen, opmerkingen of ben je gewoon erg enthousiast over de Deel Community in Kernhem? Marco is net zo enthousiast, en vertelt je graag meer. Stuur een mail met je vragen, of maak een afspraak voor een bakje koffie of thee.