Zaalvoetbalteam

Tweede Wedstrijd Zaalvoetbalteam Kernhem

Het is woensdagavond 23 september. Om 19.25 hebben we afgesproken bij Parweide in Kernhem. We vertrekken vandaar met het hele team naar sporthal Hokhorst in Renswoude. Helaas kan Stefano onze topkeeper er door Corona deze keer niet bij zijn. We hebben nog geen vervanger voor hem geregeld. Om 19.25 is alleen Sander en Bjorn aanwezig. We besluiten af te spreken dat de laatste twee een helft moeten keepen, en communiceren dit in de groepsapp. Als snel komen Meddi, Demyan, Xendro en Matthijs aangerend. Xendro komt als laatste aan, gevolgd door Matthijs. De keepers voor vandaag zijn geregeld. ?

Ruim op tijd zijn we bij de sporthal in Renswoude. We moeten even wachten op het gebruik van een kleedkamer door de strenge Corona regels. We staan te trappelen om onze tweede wedstrijd te beginnen, en de drie punten mee te nemen naar Kernhem. Met Pieter en Meddi op de bank beginnen we de wedstrijd tegen Team BouwVasT, wat met 1 punt boven ons staat op de ranglijst.

De wedstrijd

De wedstrijd begint erg rommelig omdat we nog een beetje moeten wennen aan het positiespel in de zaal. Dat mag ook wel, want het is pas de tweede wedstijd. Na zo’n 10 minuten krijgen we meer grip, en komen we is er een duidelijk overwicht in de wedstrijd. Helaas hebben we dan al wel twee doelpunten om de oren gehad. Met doelpunten van Meddi (2), Xendro (3), Matthijs en Demyan stappen we uiteindelijk wel met een verdiende 7-2 overwinning van het veld. We hebben nog voldoende leerpuntjes, maar zijn zeker tevreden met deze mooie overwinning. 14 oktober staat de volgende wedstrijd op het programma. Jullie zijn welkom om ons aan te moedigen!

Meer verhalen uit de wijk kan je vinden op de verhalenpagina van onze website.

Het zaalvoetbalteam is een initiatief van de Voetbal Community en onderdeel van KenHem Communities

Geen reactie's

Geef een reactie