CARE Community

Ook in de wijk Kernhem zijn veel mensen die graag klusjes bij elkaar doen. Er zijn ook altijd mensen die bepaalde klusjes even niet zien zitten. CARE Community brengt deze mensen met plezier bij elkaar. Er zijn ook door het jaar heen tal van leuke ontmoetingsmomenten om elkaar beter te leren kennen.

thumbnail

Klusdagen

Voor de klussers en zorgers onder ons is er een Kernhem Klusdag. Dit is een steeds terugkerend event waar een groep enthousiastelingen uit de wijk met elkaar aan de slag gaat. Alle hulpvragen en klusjes uit Kernhem worden voor deze dag opgehaald. Samen zorgen we er dan voor dat zoveel mogelijk van deze klussen gedaan worden. Het is altijd weer een gezellige dag vol met leuke gesprekken en ontmoetingen.

thumbnail

Ontmoeting

Eens in de zoveel tijd zijn er gezellige ontmoetingsavonden in de wijk. Denk hierbij aan een creatieve avond voor vrouwen, een bierproeverij of een sportieve avond. Alles om elkaar beter te leren kennen. Wil je ook graag wat nieuwe mensen ontmoeten, of hou je gewoon heel erg van gezelligheid? We staan ook open voor leuke idee├źn. Dus heb je interesse of een leuk idee. Laat van je horen.

thumbnail

Events

Vier keer in het jaar organiseren we een event. Dat zijn Koningsdag, een afsluitende BBQ, Burendag en Kerst. Daarbij gaat het om elkaar ontmoeten, gezellig bij elkaar zijn en verbinding. Het eerstvolgende event is Koningsdag. Dit keer niet zoals andere jaren, maar we gaan Jachtseizoen organiseren voor de jeugd van (ongeveer) 8 t/m 14 jaar. Dus heb je zin om mee te doen? Meld je dan aan.

Even voorstellen

Hoi, ik ben Kees Hoogendoorn, uit bouwjaar 1975. Sinds 2001 woon ik al met veel plezier in Kernhem, samen met mijn vrouw en 2 zoons. 4 dagen in de week werk ik bij ontwikkelingsorganisatie Tear, op zaterdag ben ik actief als coach bij Blauw Geel, en de rest van de tijd besteed ik aan het wijk werk in Kernhem. Daarin vind ik het belangrijk om persoonlijk contact te hebben, te weten wat mensen motiveert. Zo kunnen we elkaar helpen waar nodig. En ik ga graag met mensen in gesprek om samen op zoek te gaan naar antwoorden op de Grote Vragen in het leven.

Heb je vragen, opmerkingen of ben je gewoon erg enthousiast over CARE Community? Kees is net zo enthousiast, en vertelt je graag meer. Stuur een mail met je vragen, of maak een afspraak voor een bakje koffie of thee.