Care community

Bij Care community zetten we ons in voor een wijk waar buren elkaar kennen en waar we voor elkaar klaarstaan. Zo wordt onze prachtige wijk Kernhem nog mooier. Dit maken we bij Care community mogelijk door het organiseren van diverse wijkactiviteiten en het stimuleren van verbinding tussen wijkbewoners. Neem hieronder een kijkje wat we doen en sluit je aan!

Ontmoeting

Elke 3e zondag van de maand organiseren we een gezellige koffieochtend in De Vuursteen. Tijdens een kop koffie of thee leren wijkgenoten elkaar kennen en wie wil daagt elkaar uit voor een leuk spel. Ook plannen we regelmatig een spellenavond, creatieve activiteit of iets anders. Lijkt je dit ook leuk of heb je een goed idee om te doen? Kom langs of laat van je horen.

Klusdagen

Elk half jaar houden we op de 2e zaterdag van april en oktober een klusdag in Kernhem. Op deze dag trekken wijkbewoners erop uit om elkaar te helpen met een klus in de tuin of in huis. En we zorgen voor schone straten door afval te prikken. Het is altijd weer een gezellige dag vol met leuke gesprekken en ontmoetingen. Doe je ook mee? Meld je hieronder alvast aan!

Maatjes

Ben je op zoek naar een maatje of lijkt het je leuk om maatje te worden? Wij helpen je op zoek te gaan naar een geschikt maatje, om samen iets leuks te doen of elkaar te helpen. Zo hebben we al eetmaatjes, taalmaatjes en wandelmaatjes gekoppeld, die elkaar regelmatig ontmoeten. We kijken altijd naar de gezamenlijke interesses en voorkeuren, om een goede match te maken.

Even voorstellen

Hoi! Ik ben Thomas Stam en woon samen met mijn vrouw Helga en onze drie kinderen inmiddels 8 jaar in Kernhem. In hou van mijn MTB, een goed boek, lekker uit eten gaan en mijn vrouw (ik bedoel natuurlijk in omgekeerde volgorde). Ik zet me al een tijd in voor KenHem communities en ben momenteel verantwoordelijk voor onze Care community. Ik vind het geweldig om te zien als buurtgenoten er voor elkaar zijn en zet me graag in voor meer verbinding in de wijk. Daardoor bloeien mensen op en wordt onze wijk nog mooier. Mijn diepste motivatie is mijn geloof in God, die mij met andere ogen naar mensen laat kijken, omdat elk mens waardevol is.

 

Enthousiast over Care community en heb je een vraag, opmerking of wil je meedoen? Stuur een mail met je vragen, of maak een afspraak voor een kop koffie of thee.