GROEI Community

Deze nieuwe community in Kernhem is ontstaan vanuit een duidelijk gegeven: Kernhem is een wijk met veel jonge gezinnen. Kinderen groot brengen is niet alleen leuk, het kan ook best een uitdaging zijn. Met wijkgenoten die bij GROEI betrokken (willen) zijn, zoeken we naar leuke manieren om de verbinding tussen kinderen en ouders onderling te versterken. Hierin staat gezamenlijke behoefte, onze eigen talenten en mogelijkheden centraal. Want – zo geloven wij – voor elke vraag in de wijk is ook een antwoord in de wijk te vinden!

ONTMOETING & PLEZIER

Via onze maandelijkse kidsclub, ouder & kind uitjes, en diverse andere activiteiten zorgen we met elkaar voor plezier, creativiteit, ontspanning en ontmoeting voor onszelf als ouders, én voor onze kinderen.

Relatie & Ontwikkeling

Binnen GROEI worden in kleinere setting met regelmaat patatavonden gevierd, opvoedgesprekken vormgegeven en op andere manieren aan verbondenheid gebouwd. Een mooie plek voor prachtige vriendschappen.

Geloof & Zingeving

Zinzoekers in Park Kernhem

Initiatiefnemers & zinzoekers gebruiken deze ruimte om kerk-zijn opnieuw te ontdekken in nieuwe kleine vormen. Hier vinden we de motivatie en passie om ons in te blijven zetten voor de bloei van onze wijk.