Inzet voor de bloei van kernhem

Hebben we je enthousiasme gewekt? Op deze pagina kan je allerlei manieren vinden om mee te doen en te werken met de verschillende communities en activiteiten in de wijk. Dit kan op vrijwillige basis, maar soms ook zeker als een betaalde kracht.

Uur voor je buur

Uitleg uur voor je buur

Hoe gaat de wijk eruit zien als iedereen een uurtje van zijn of haar tijd gaat inzetten voor de bloei van de wijk? Wij geloven dat dit een enorme impact gaat hebben. We helpen je graag met het ontdekken en/of van je talenten binnen de wijk. Laat van je horen als je een uurtje over hebt.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een hulpvraag te stellen, graag zelfs. We zijn allemaal wel eens een keer hulpbehoevend, dus we nodigen alle wijkbewoners uit om eventuele vragen te stellen.

Heg knippen voor je buurman

Veel wijkbewoners helpen elkaar met het snoeien van de hagen in de wijk. Dit is een mooi voorbeeld van de combinatie praktische hulp en gezellige ontmoeting.

Papier prikken in de buurt

Veel wijkbewoners helpen elkaar met het snoeien van de hagen in de wijk. Dit is een mooi voorbeeld van de combinatie praktische hulp en gezellige ontmoeting.

Vacatures

Er zijn ook specifieke vacatures vanuit de KenHem Communities. Heb je interesse in één van deze vrijwillige functies, laat het dan vooral weten. Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen om te kijken wat voor andere dingen goed bij je passen.

Medewerker welkom-in-de-wijk team

Graag willen we nieuwe bewoners welkom heten in de wijk en hen attenderen op ons netwerk en hoe ze daaraan kunnen deelnemen. We willen hier een creatieve invulling aangeven. Lijkt het je leuk om hierin mee te denken en nieuwe bewoners ook daadwerkelijk welkom te heten meldt je dan snel.

 

1 à 2 uur per week

Maatje worden

Regelmatig krijgen wij maatjesverzoeken binnen. Lijkt het je leuk om twee wekelijks met iemand op te trekken die wat ondersteuning kan gebruiken, laat het ons dan weten. Fijn als je daarbij aangeeft wat bij jou zou passen (taal, computer, wandelen, gezelschap etc.)

 

2 à 3 uur per week

Vrijwilliger sport community

Onze sportactiviteiten zijn weer in volle gang en worden druk bezocht. Daarom kunnen we nog wel wat extra hulp gebruiken. Ben jij enthousiast en lijkt het je leuk om ons te helpen? Neem dan contact met ons op via onderstaande link ‘solliciteren’!

 

1 uur per maand