Sport Community

Wil je 1x, 2x of 4x per maand mee sporten?

Iedere derde zondag van de maand organiseren wij voetbal voor verschillende leeftijden. Al jaren lang ontmoeten kinderen en tieners elkaar rondom deze mooie sport. Er zijn hierdoor al veel mooie vriendschappen ontstaan. Zie hieronder voor meer details.


Ook is er 2x per maand Volleybal voor volwassenen. Dit is iedere oneven week op zondagavond om 19.30uur. Doe mee! Indien je vragen hebt neem dan contact op met sport@kenhem.com.

Daarnaast is er IEDERE zondagavond om 19.30uur cachibal – een balsport voor vrouwen. Super leuk als je van een balsport zoals volleybal houdt, maar het is een sport die net wat meer laagdrempelig is om in te stappen.

Vrijwilligers gezocht – Vanaf januari 2025 willen wij graag 2x per maand voetbal voor de jeugd faciliteren. Hier hebben we nog extra vrijwilligers voor nodig. Wil je meehelpen? Mail dan naar sport@kenhem.com.

Kaboutervoetbal

Maandelijks voetballen we met de kleinste voetballertjes van de wijk, in de leeftijd van 5 – 8 jaar. Naast een partijtje voetbal is er ook een stukje training waarin ze ook echt wat leren. Is jouw voetballertje er de volgende keer ook bij? Als ouders kan je heerlijk meegenieten op het bankje in Sporthal Kernhem van 13.45-14.45uur.

Voetbalgroep 9 - 11 jaar

Iedere derde zondag van de maand komen wij met deze leeftijdsgroep bij elkaar om een balletje te trappen. Lekkere zondagmiddag balletje trappen, even het huis uit. Voor deze leeftijdgroep staan de deuren van de sporthal open van 14.45-15.45uur. Het is een gratis activiteit.

Voetbalgroep 12-16 jaar

Iedere derde zondag van de maand gaan we met de jeugd van 12-16 jaar om 16-17uur voetballen. Kom gezellig met elkaar een balletje trappen. Dit is bij Sporthal Kernhem.

Sportavond voor volwassenen

Vanaf 29 september 2024 is er weer elke oneven week volleybal vanaf 19.30uur.

Ook is er iedere week catchbal – een meer toegankelijke variant van volleybal voor vrouwen om 19.30uur. Een aanrader!