Sport Community

Iedere derde zondag van de maand organiseren wij met elkaar een sportdag voor verschillende leeftijden.

 

Voetbal is vanaf het begin al de populairste activiteit onder de jeugd uit Kernhem. Al jaren lang ontmoeten kinderen en tieners elkaar rondom deze mooie sport. Er zijn hierdoor al veel mooie vriendschappen ontstaan. Ook ouders doen waar mogelijk vol enthousiasme mee met bijvoorbeeld het Ouder en Kind toernooi, of als vrijwilliger bij het voetballen of de uitjes.

 

Daarnaast is er weer het maandelijkse volleybaltoernooi voor volwassenen. Dit op iedere 3e zondag van de maand om 19.30uur. Doe mee! Indien je vragen hebt neem dan contact op met sport@kenhem.com.

 

VACATURE KERNTEAM – Voor de komende maanden, maar ook het nieuwe jaar zoeken we versterking van ons kernteam. Enerzijds omdat we er enorm van genieten om met elkaar op te trekken als wijkbewoners, anderzijds omdat we als sterker team ook meer kunnen betekenen voor de jeugd van de wijk. Wil jij meer weten over de wijkbewoner(s) die wij zoeken, kijk dan snel even hier.

Kaboutervoetbal

Maandelijks voetballen we met de kleinste voetballertjes van de wijk, in de leeftijd van 5 – 8 jaar. Naast een partijtje voetbal is er ook een stukje training waarin ze ook echt wat leren. Is jouw voetballertje er de volgende keer ook bij? Als ouders kan je heerlijk meegenieten op het bankje in Sporthal Kernhem van 14-15uur.

Voetbalgroep 9 - 11 jaar

Iedere derde zondag van de maand komen wij met deze leeftijdsgroep bij elkaar om een balletje te trappen. Lekkere zondagmiddag balletje trappen, even het huis uit. Voor deze leeftijdgroep staan de deuren van de sporthal open van 15-16uur. Het is een gratis activiteit.

Voetbalgroep 12-16 jaar

Iedere derde zondag van de maand gaan we de jeugd van 12-16 jaar om 16uur voetballen. Kom gezellig met elkaar een balletje trappen. Dit is bij Spothal Kernhem.

Sportavond voor volwassenen

Regelmatig organiseren we een sportavond in de sporthal van Kernhem waar de ouders elkaar ontmoeten, en gezellig een avond met elkaar sporten. Voetbal en volleybal zijn hier de populairste sporten. Ken je ons nog niet, en wil je toch gezellig meedoen? Je bent van harte welkom.

Even voorstellen

Hoi, ik ben Rene Hendriksen. Wat is het geweldig als je graag sportief bezig bent, en ook met veel plezier met jongeren werkt.

Al vanaf het begin ben ik als jongerenwerker betrokken bij de Voetbal Communities. Ik ben betrokken bij het zaalvoetbal en andere sportgelegenheden. Daarnaast coach ik jongeren die een maatschappelijke stage volgen in de wijk. Door mijn ervaring bij coachpraktijk (De Kern Coaching) kan ik mijn expertise gebruiken voor de bloei van mensen uit de wijk, en zo een mooie invulling te geven aan mijn eigen vrijwilligerswerk.

 

Heb je vragen, opmerkingen of ben je gewoon erg enthousiast over de Voetbal Communities? Rene is net zo enthousiast, en vertelt je graag meer. Stuur een mail met je vragen, of maak een afspraak voor een bakje koffie of thee.