SPORT Community

Voetbal is vanaf het begin al de populairste activiteit onder de jeugd uit Kernhem. Al jaren lang ontmoeten kinderen en tieners elkaar rondom deze mooie sport. Er zijn hierdoor al veel mooie vriendschappen ontstaan. Ook ouders doen waar mogelijk vol enthousiasme mee met bijvoorbeeld het Ouder en Kind toernooi, of als vrijwilliger bij het voetballen of de uitjes. Er meerdere voetbalactiviteiten in de wijk. De eerste voor de allerkleinsten, het Kaboutervoetbal voor 5 tot 8 jarigen. De tweede voor kinderen tot 12 jaar, en de andere voor tieners en jongeren van 12 jaar en ouder.

VACATURE KERNTEAM – Voor de komende maanden, maar ook het nieuwe jaar zoeken we versterking van ons kernteam. Enerzijds omdat we er enorm van genieten om met elkaar op te trekken als wijkbewoners, anderzijds omdat we als sterker team ook meer kunnen betekenen voor de jeugd van de wijk. Wil jij meer weten over de wijkbewoner(s) die wij zoeken, kijk dan snel even hier.

IMG_1091

Kaboutervoetbal

Maandelijks voetballen we met de kleinste voetballertjes van de wijk, in de leeftijd van 5 – 8 jaar. Naast een partijtje voetbal is er ook een stukje training waarin ze ook echt wat leren. Is jouw voetballertje er de volgende keer ook bij? Als ouders kan je heerlijk meegenieten op het bankje in Sporthal Kernhem!

IMG_1123 - kopie

Voetbalgroep 12-

Iedere zondag ontmoeten kinderen (vanaf 8 jaar), begeleiders en ouders elkaar in de sporthal van de wijk. We genieten samen van een sportief en fanatiek potje voetbal, en we leren elkaar op die manier beter kennen. De deur van de sporthal opent om precies 12.30. Het is een gratis activiteit voor alle kinderen.

IMG_6826

Sportavond voor volwassenen

Regelmatig organiseren we een sportavond in de sporthal van Kernhem waar de ouders elkaar ontmoeten, en gezellig een avond met elkaar sporten. Voetbal en volleybal zijn hier de populairste sporten. Ken je ons nog niet, en wil je toch gezellig meedoen? Je bent van harte welkom.

Jeugdvoetbal

Voetbalgroep 12+

(deze activiteit gaat in 2022 weer van start)

Iedere zondagavond ontmoeten tieners en begeleiders uit Kernhem elkaar in de sporthal van de wijk. We genieten samen van een sportief en fanatiek potje voetbal. Op deze manier leren we elkaar gelijk een beetje beter kennen. Kom jij ook komende zondag om 18.30 naar de sporthal?

22861381_1525352420835024_891937848622551719_o

Uitjes en activiteiten

Het is altijd weer feest als er weer een uitje op de agenda staat. Denk hierbij aan lasergame, bowlen, voetgolf of met de hele groep naar een wedstrijd van Vitesse. De uitjes zijn voor de deelnemers van de voetbalgroep meestal gratis. We zien het als een beloning voor trouwe deelname.

IMG_1861

Maatschappelijke stage

Als tiener zijn er tal van mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen de verschillende communities en projecten in de wijk. Samen verkennen we hierin de mogelijkheden, en starten we onder professionele begeleiding een stagetraject. Wil je je graag ontwikkelen, doe dan mee.

Even voorstellen

Hoi, ik ben Willem Oortwijn, een echte voetballiefhebber en vader van twee voetballende kinderen. Ik ben verantwoordelijk voor één van de Voetbal Communities in Kernhem. Dit doe ik met groot plezier. Ik hoop hiermee een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het opgroeien en de ontwikkeling van de jeugd uit de wijk.

Heb je vragen, opmerkingen of ben je gewoon erg enthousiast over de Voetbal Community? Willem is net zo enthousiast, en vertelt je graag meer. Stuur een mail met je vragen, of maak een afspraak voor een bakje koffie of thee.

Even voorstellen

Hoi, ik ben Rene Hendriksen. Wat is het geweldig als je graag sportief bezig bent, en ook met veel plezier met jongeren werkt.

Al vanaf het begin ben ik als jongerenwerker betrokken bij de Voetbal Communities. Ik ben betrokken bij het zaalvoetbal en andere sportgelegenheden. Daarnaast coach ik jongeren die een maatschappelijke stage volgen in de wijk. Door mijn ervaring bij coachpraktijk (De Kern Coaching) kan ik mijn expertise gebruiken voor de bloei van mensen uit de wijk, en zo een mooie invulling te geven aan mijn eigen vrijwilligerswerk.

Heb je vragen, opmerkingen of ben je gewoon erg enthousiast over de Voetbal Communities? Rene is net zo enthousiast, en vertelt je graag meer. Stuur een mail met je vragen, of maak een afspraak voor een bakje koffie of thee.