SPORT Community

Voetbal is vanaf het begin al de populairste activiteit onder de jeugd uit Kernhem. Al jaren lang ontmoeten kinderen en tieners elkaar rondom deze mooie sport. Er zijn hierdoor al veel mooie vriendschappen ontstaan. Ook ouders doen waar mogelijk vol enthousiasme mee met bijvoorbeeld het Ouder en Kind toernooi, of als vrijwilliger bij het voetballen of de uitjes. Er meerdere voetbalactiviteiten in de wijk. De eerste voor de allerkleinsten, het Kaboutervoetbal voor 5 tot 8 jarigen. De tweede voor kinderen tot 12 jaar, en de andere voor tieners en jongeren van 12 jaar en ouder.

IMG_1123 - kopie

Voetbalgroep 12-

Iedere zondag ontmoeten kinderen (vanaf 8 jaar), begeleiders en ouders elkaar in de sporthal van de wijk. We genieten samen van een sportief en fanatiek potje voetbal, en we leren elkaar op die manier beter kennen. De deur van de sporthal opent om precies 12.30. Het is een gratis activiteit voor alle kinderen.

22861381_1525352420835024_891937848622551719_o

Uitjes en activiteiten

Het is altijd weer feest als er weer een uitje op de agenda staat. Denk hierbij aan lasergame, bowlen, voetgolf of met de hele groep naar een wedstrijd van Vitesse. De uitjes zijn voor de deelnemers van de voetbalgroep meestal gratis. We zien het als een beloning voor trouwe deelname.

IMG_6826

Sportavond voor volwassenen

Eens in de maand is er een sportavond in de sporthal van Kernhem waar de ouders elkaar ontmoeten, en gezellig een avond met elkaar sporten. Voetbal en volleybal zijn hier de populairste sporten. Ken je ons nog niet, en wil je toch gezellig meedoen? Laat het ons dan vooral even weten. Je bent van harte welkom.

Jeugdvoetbal

Voetbalgroep 12+

Iedere zondagavond ontmoeten tieners en begeleiders uit Kernhem elkaar in de sporthal van de wijk. We genieten samen van een sportief en fanatiek potje voetbal. Op deze manier leren we elkaar gelijk een beetje beter kennen. Kom jij ook komende zondag om 18.30 naar de sporthal?

IMG_1028

Zaalvoetbalcompetitie

Een aantal van de tieners uit de wijk doen mee met de officiële zaalvoetbalcompetitie in Renswoude. Samen strijden we dit jaar om het kampioenschap in de derde klasse. De wedstrijden zijn op woensdag. Heb je ook interesse om mee te doen, laat het ons dan weten. Samen maken we Kernhem trots!

IMG_1861

Maatschappelijke stage

Als tiener zijn er tal van mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen de verschillende communities en projecten in de wijk. Samen verkennen we hierin de mogelijkheden, en starten we onder professionele begeleiding een stagetraject. Wil je je graag ontwikkelen, doe dan mee.

Even voorstellen

Hoi, ik ben Willem Oortwijn, een echte voetballiefhebber en vader van twee voetballende kinderen. Ik ben verantwoordelijk voor één van de Voetbal Communities in Kernhem. Dit doe ik met groot plezier. Ik hoop hiermee een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het opgroeien en de ontwikkeling van de jeugd uit de wijk.

Heb je vragen, opmerkingen of ben je gewoon erg enthousiast over de Voetbal Community? Willem is net zo enthousiast, en vertelt je graag meer. Stuur een mail met je vragen, of maak een afspraak voor een bakje koffie of thee.

Even voorstellen

Hoi, ik ben Rene Hendriksen. Wat is het geweldig als je graag sportief bezig bent, en ook met veel plezier met jongeren werkt.

Al vanaf het begin ben ik als jongerenwerker betrokken bij de Voetbal Communities. Ik ben betrokken bij het zaalvoetbal en andere sportgelegenheden. Daarnaast coach ik jongeren die een maatschappelijke stage volgen in de wijk. Door mijn ervaring bij coachpraktijk (De Kern Coaching) kan ik mijn expertise gebruiken voor de bloei van mensen uit de wijk, en zo een mooie invulling te geven aan mijn eigen vrijwilligerswerk.

Heb je vragen, opmerkingen of ben je gewoon erg enthousiast over de Voetbal Communities? Rene is net zo enthousiast, en vertelt je graag meer. Stuur een mail met je vragen, of maak een afspraak voor een bakje koffie of thee.